خرید زودپز برقی تفال
قیمت اتو بخار تفال
نمایندگی تفال در تهران
قیمت سرخ کن تفال
توتون پیپ مرغوب
قیمت انواع پیپ
تور کربلا هوایی
خرید بک لینک
ساخت وبلاگ
قیمت تشک طبی
راهنماي كامل مهاجرن به استراليا
راهنماي كامل مهاجرن به استراليا

مهاجرت به استراليا

استراليا از جمله كشور هاي زيبا مي باشد و از حواشي هاي سياسي به دور بوده و ميتواند گزينه مناسبي براي مهاجرت باشد .

قوانيني كه براي مهاجرت به استراليا ميبايست از آنها پيروي بفرماييد، (طبق قوانين جديد كشور استراليا)، به شرح ذيل است:

  • افرادي كه تمايل به مهاجرت به استراليا را  دارند ميبايست از شرايط سني زير 50 سال براي مهاجرت از طريق مهارت برخوردار باشند.
  • افرادي كه نسبت  به گرفتن اقامت در استراليا و  مهاجرت به استراليا اقدام ميكنند ميبايست مدارك تحصيلي و مدارك شخصي خود را براي سازمان هايي كه با دولت استراليا در ارتباط هستند ارسال كرده و منتظر بررسي مدارك توسط سازمان هاي مربوطه باشند .
  • براي مهاجرت به استراليا از طريق مهارت، ميبايست متقاضي داراي مدرك زبان IELTS 6.0 باشدف در غير اين صورت با داشتن تمامي مدارك لازم، باز هم قادر به مهاجرت نخواهد بود. چرا كه استراليا يك كشور انگليسي زبان است و مهاجرت به استراليا لازمه دانستن زبان انگليسي در حد IELTS 6.0 مي باشد.
  • از ديگر شرايط مهاجرت اين است كه متقاضي ميباست در كشور استراليا حداقل دوره هاي تحصيلي و كاري را گذرانده باشد.

اگر شما تمامي اين شرايط پايه و مورد نياز را داشته باشيد, يكي از مهمترين نكاتي كه مي بايست براي مهاجرت به استراليا  به آن توجه داشته باشيد زمينه كاري و شغلي شما است .

چرا كه هدف مسلما افزايش سطح كيفي زندگي است و اگر كشور مقصد شرايط و كار شما در آن رونق نداشته باشد ميتواند شرايط بدي را در مهاجرت به استراليا براي شما بوجود بياورد .

مراحل مختلف مهاجرت به استراليا:

۱- انتخاب Occupation مناسب متناسب با شغل خود از ليست SOL
۲- بررسي سازمان ارزيابي متناسب با Occupation انتخابي
۳- آماده سازي نامه سابقه كار متناسب با Occupation شما
۴- جمع آوري مدارك مورد نياز سازمان ارزيابي و ارسال مدارك به سازمان مربوطه
۵- محاسبه امتيازات و بررسي مجدد شرايط مهاجرت شما و پر كردن فرم EOI
۶- بررسي اسپانسرهاي ايالتي و جمع آوري داده هاي مورد نظر ايالت انتخابي
۷- ثبت آنلاين اسپانسري
۸- انتظار جهت دريافت اسپانسري و گرفتن Invitation
۹- ثبت پرونده در سايت سازمان مهاجرت و آپلود داكيومنت هاي شما در سايت
۱۰- مشخص شدن Case Officer و پاسخگويي به سئوالات احتمالي او
۱۱- Checking هاي مختلف از جمله سابقه كار و ...
۱۲- ارائه نمره آيلتس همراه
۱۳- انجام آزمايش هاي مديكال و گرفتن عدم سوء پيشينه
۱۴- Visa

سيستم امتيازدهي استراليا بر اساس قوانين جديد:

قوانين جديد در مورد سيستم امتيازبندي استراليا از اول جولاي ۲۰۱۲ به اجرا درآمد. شرايط اوليه براي تقاضاي ويزاي افراد متخصص جهت مهاجرت به استراليا به شرح زير مي باشد: ۱- متقاضيان مهاجرت تا پايان ۴۹ سالگي مي توانند اقدام نمايند.
۲- مدارك تحصيلي و كاري بايستي توسط يكي از سازمان هاي مربوطه استراليا ارزشيابي شود.
۳- حداقل داشتن مدرك IELTS 6.0 در هر يك از ۴ مهارت آزمون الزامي است.
۴- داشتن حداقل امتياز براي درخواست ويزا
۵- داشتن سابقه كار در خارج يا داخل استراليا و يا داشتن سوابق تحصيلي در استراليا

امتيازات در اين سيستم جديد به شرح زير مي باشد:

سن:

۱۸ تا ۲۴ سال تمام ۲۵ امتياز
۲۵ تا ۳۲ سال تمام ۳۰ امتياز
۳۳ تا ۳۹ سال تمام ۲۵ امتياز
۴۰ تا ۴۴ سال تمام ۱۵ امتياز
۴۵ تا ۴۹ سال تمام صفر امتياز

نمره IELTS:

نمره 6.0 در هر ۴ مهارت ، داراي امتياز صفر
نمره 7.0 در هر ۴ مهارت ، داراي امتياز ۱۰
نمره 8.0 در هر ۴ مهارت ، داراي امتياز ۲۰

سابقه كاري در استراليا:

۱ سال سابقه كار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتياز
۳ سال سابقه كار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتياز
۵ سال سابقه كار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۵ امتياز
۸ سال سابقه كار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۲۰ امتياز

سابقه كاري در خارج از استراليا:

۳ سال سابقه كار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتياز
۵ سال سابقه كار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتياز
۸ سال سابقه كار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۵ امتياز

در حال حاضر يكي از پر مخاطب ترين و مطمئن ترين راه هاي مهاجرت به استراليا طرح skilled worker ميباشد.

بدين صورت كه شخص متقاضي مهاجرت ميتواند با سيستم امتياز بندي ، در يكي ازز انواع ويزا استراليا ( ۱۸۹ ، ۱۹۰ ، و ۴۸۹ ) قرار بگيرد و به صورت دائم و يا موقت اقامت استراليا را اخذ نمايد.

رشته هايي كه غالب موارد امكان اقدام برايشان وجود دارد و ميتوانند راحت تر براي اين طرح مهاجرتي استراليا اقدام كنند و حتي شرايط كار در استراليا هم برايشان مناسب تر است ، گروه مهندسين علي الخصوص كامپيوتر ، رشته هاي علوم پايه شامل فيزيك و شيمي و… هستند.

ساير رشته ها سخت گيري هاي خاص خود را دارند. براي مثال متقاضيان مهاجرت به استراليا كه رشته تحصيلي اشان حقوق و گرايشات علوم انساني است ، نيازمند ارائه مدرك زبان بسيار بالا در حد آيلتس ۸ هستند. كه اخذ اين نمره زبان كار راحتي نيست!
و يا پزشكان و دندانپزشكان و به طور كلي رشته هاي مربوط به پزشكي ، ابتدا آزمون مورد نظر مرتبط با رشته خود را شركت كنند.

ايرانيان ميتوانند اين آزمون را در تركيه و يا سنگاپور هم شركت كنند و در صورت اخذ قبولي ، تاييديه مورد نظر را دريافت نمايند و در مرحله دوم ، آزمون عملي را در استراليا پاس كنند.

در نظر داشته باشيد كه اين آزمون براي گروه پزشكي ؛ از ملزومات اخذ مدارك است و ارتباطي به سيستم امتياز بندي ندارد.

پروسه زماني اخذ ويزاي skilled worker بين ۶ ماه تا ۱ سال زمانبر است و در اين مدت ۳ مرحله : ارزيابي مدارك توسط انجمن هاي مربوطه ، ارسال اصل مدارك ، و دريافت دعوتنامه از اداره مهاجرت استراليا الزاما طي ميشود.

در مواردي ديده شده است كه پروسه اخذ ويزاي اسكيلد وركر استراليا نياز به صرف زمان بيشتري دارد و علت آن اين است كه در زمان صدور ويزا بسته به شرايط و مستندات پرونده و بسته به موقعيت سياسي و اجتماعي كشور محل اقدام ، در مرحله security نياز به بررسي بيشتر احساس ميشود.

سوال متداولي كه معمولا پرسيده ميشود ، در رابطه با تاثير داشتن همسر در امتياز بندي طرح skilled worker استراليا است. بايد بدانيد كه صرف متاهل بودن در امتياز بندي تاپير ندارد ، بلكه شرايط تحصيلي و سوابق كاري همسر لزوما بررسي ميگردد و در صورت واجد شرايط  بودن ، امتياز براي همسر ايشان نيز لحاظ ميگردد.

مورد آخر اينكه آيا سوابق كاري مرتبط با رشته تحصيلي ، نيازمند اين است كه حتما همراه با بيمه باشد و يا صرف داشتن نامه كاري نيز كفايت ميكند؟ در رابطه با اين سوال بايد گفت كه داشتن نامه كاري به تنهايي كفايت نميكند ، اما بيمه بودن شخص شاغل هم الزامي نيست ، منتهاي مراتب شاغل بودن شخص متقاضي به صورت مستند تر بايستي محرز باشد

شما ميتوانيد از طريق تماس با متخصصين ما، در زمينه مهاجرت به استراليا ،اقامت استراليا،سرمايه گذاري استراليا، ويزاي تخصصي استراليا، ويزاي بيزنس، ويزاي تجاري، ويزا استراليا، وكيل مهاجرت, وكيل مهاجرت استراليا، مشاوره لازم را اخذ نماييد.

سرمايه گذاري استراليا,مهاجرت به استراليا

اخذ اقامت استراليا زير نظر وكيل رسمي امور مهاجرت به استراليا

استراليا,اقامت استراليا,تحصيل در استراليا

اطلاعات تماس:

وبسايت:

www.selectvisa.com


دفتر تهران:

خيابان جردن، بالاتر از اسفنديار، خيابان سعيدي، نبش مهرشاد، پلاك 64 طبقه 4 واحد 11

ايميل:

info@selectvisa.com

تلفن:

982122531697

982126203253

982126203265

ساعات كاري:

10صبح الي 6 عصر



ادامه مطلب...
ارسال توسط ويزا استاراليا
[ ۱ ]